Koordináta-mérőgép utólagos felszerelése a gyorsabb mérés érdekében

Bármilyen típusú koordináta-mérőgépet is használ, most megsokszorozhatja mérési kapacitásait, ha a Renishaw innovatív méréstechnikai rendszereire vált.

Sebesség és teljesítmény – leheljen új életet régi koordináta-mérőgépeibe

A méréstechnika legújabb vívmányai, mint például a Renishaw innovatív 5-tengelyes mérési technológiája, minden eddiginél vonzóbb lehetőséggé teszik a meglévő gépek képességeinek bővítését.

A Renishaw olyan, átfogó megoldást kínál a koordináta-mérőgépek utólagos korszerűsítésére, amely fokozza a termelékenységet, csökkenti az ellenőrzés időigényét, és bővíti a mérési feladatok automatizálásának lehetőségeit.

Minden egy kézből – a teljes rendszert és a szükséges támogatást egyaránt a Renishaw biztosítja

A Renishaw utólagos korszerűsítési szolgáltatása révén a koordináta-mérőgépek felhasználói (az adott gép márkájától függetlenül) hozzáférhetnek a legkorszerűbb technológiákhoz, amit a gyártó által világszerte közvetlenül nyújtott szerviz- és támogatási szolgáltatások által kínált biztonság egészít ki.

Az utólagos korszerűsítések alapját az UCC jelű CMM-vezérlők sorozata, valamint a MODUS méréstechnikai szoftver szolgáltatja. A kapcsoló típusú tapintó mérőfejek, szkennelő és 5 tengelyes gépekhez használható érzékelők páratlan választékának, valamint a világ minden részén elérhető támogatási szolgáltatásnak és a gépek UKAS-tanúsítvánnyal rendelkező kalibrálásának köszönhetően a Renishaw kínálatában minden megtalálható ahhoz, hogy a vállalat mindenre kiterjedő megoldást kínálhasson a koordináta-mérőgépek utólagos korszerűsítésére.

MeasureMax* felhasználók

Az MMclient szoftver segítségével a meglévő MeasureMax programok futtathatók a Renishaw UCC vezérlőrendszerével működő koordináta-mérőgépeken.

* A MeasureMax a Hexagon Metrology Inc. bejegyzett védjegye.

Fedezze fel koordináta-mérőgépei rejtett tartalékait!

Olvassa el az alábbi tanulmányt, amely bemutatja, hogyan javítható a meglévő koordináta-mérőgépek mérési képessége és teljesítménye a legmodernebb szoftver, vezérlőegység és érzékelős technológiák utólagos telepítése által.

  • Publikáció:  Fedezze fel koordináta-mérőgépei rejtett tartalékait!

    A méretellenőrzés minden gyártó cég számára létfontosságú, mert lényeges információkat szolgáltat a gyártási folyamatok ellenőrzéséhez és a termék minőségének vizsgálatához. A régebbi koordináta-mérőgépek azonban hátráltathatják a munkát, ha nem képesek lépést tartani a változó mérési követelményekkel. A szenzor technika, a méréstechnikai szoftverek és a vezérlési technológiák terén végzett fejlesztéseknek köszönhetően lehetőség nyílik a meglévő koordináta-mérőgépek átalakítására, ami nagyobb pontosságot, gyorsabb méréseket, több automatikus funkciót és új képességeket biztosít a CAD alapú programozás előnyeinek teljes körű kihasználásával. A jelen gazdasági helyzetben gazdasági és környezetvédelmi szempontból is a meglévő gép felújítása nyújt ésszerű megoldást.

Elérhető a Renishaw-nál és tanúsítvánnyal rendelkező gépkorszerűsítési partnereinknél

Meghosszabbított jótállás

A koordináta-mérőgépekhez tartozó új termékeinkhez a vásárlást követő 3 hónapon belül 3 éves garancia igényelhető, hogy Ön teljes nyugalommal használhassa őket. Vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes forgalmazóval.

Termékinformációk