RA802 gyógyszerészeti analizátor

Egy gyors Raman-képalkotási rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy segítsen a kutatóknak megbirkózni a formulációs kihívásokkal és előmozdítani a gyógyszerkutatást.

Az RA802 gyógyszerészeti analizátor egy dedikált, nagy sebességű Raman rendszer, amelyet gyógyszerészeti elemzéshez terveztek. Átfogó kémiai képeket tud generálni a mintafelszínről akár 5 perc alatt a Renishaw egyedi LiveTrack™ és StreamLine™ technológiáinak köszönhetően.

A gyógyszerészeti formulációk jobb megértésére használható a gyógyszerfejlesztés felgyorsítása vagy az okfeltáró elemzés elvégzése érdekében.

Kapcsolat

RA802 képernyővel

Funkciók

Az RA802 gyógyszerészeti analizátor lehetővé teszi, hogy akár 150-szer gyorsabban generáljon gyógyszerészeti képeket, mint a hagyományos módszerekkel, miközben megtartja a fókuszt – biztosítva, hogy a gyógyszerészeti tablettaképek magas minőségűek legyenek.

A kémiai alkotóelemek színekkel kiemelhetők a Raman-képeken, valamint részecskestatisztikával karakterizálhatók. Ez egy eszközt ad a felhasználók kezébe annak megértése érdekében, hogy az egyes alkotóelemek hogyan oszlanak el a mintában, valamint a valós teljesítmény racionalizálása érdekében a különböző tételek és formulációk esetén.

Részletesebb információkért töltse le az RA802 termékismertetőt.

Letöltés

RA802 Raman-kép tabletta

Fókusz és felbontás

A LiveTrack fókuszkövető technológia automatikusan fenntartja a minta fókuszát, biztosítva, hogy a legmagasabb minőségű kémiai képeket kapja a teljes mintában. A felbontás akár képpontonként 1 µm is lehet, aminek köszönhetően feltárhatók a mintában jelentkező helyi eltérések.

RA802 Raman-kép a tablettáról

Elemzési sebesség

A StreamLine gyors képalkotási technológia másodpercenként 1500 spektrumra fokozza a képalkotás sebességét, amivel az elemzés gyorsabbá válik, mint valaha, és megelőzi a minta sérülését. Alacsony felbontásban 5 perc alatt az egész tabletta leképezhető, de a maximális felbontású leképezéshez is csak 2 órára van szükség.

RA802 csoportos leképező tabletta

Csoportos leképezés

A csoportos leképezés automatizálással a felhasználó időt spórolhat meg azáltal, hogy több minta egymást követő futtatását beprogramozza. A Renishaw pontosan a felhasználó mintáihoz illő, egyedi tablettatartókat kínál. Ezek biztonságosan a helyükön tartják a mintákat, miközben a rendszer egyesével elemzi az egyes mintákat.

Alkalmazások

RA802 Tablettabevonatok

Hamisított gyógyszerek azonosítása

A Raman térképezés nagy felbontású (1 µm2 pixelenként) kémiai képeket tud generálni olyan összetett anyagkeverékekről, mint a tabletták. Ezek a képek lehetővé teszik nemcsak a kémiai alkotóelemekben, hanem a vegyület mikroszerkezetében fellelhető különbségek vizsgálatát is – ami egy fontos módja a hamisítványok azonosításának.

Töltse le a tanulmányt

RA802 Részecskestatisztikai gyógyszerek

Gyógyszerek összetételének megállapítása

Ebben a tanulmányban gyógyszertermékek visszafelé modellezését nézzük meg Raman-képalkotással. Raman-spektrumok ezreit gyűjtöttük be a minta felszínéről a formuláció mikroszerkezetének meghatározása érdekében. Minden pixel tartalmazza az adott mintapont minden kémiai információját.

Töltse le a tanulmányt

Tartsa meg a fókuszt valós
időben a LiveTrack funkcióval

Az RA802 analizátor LiveTrack™ automatizált fókuszkövető technológiát használ, hogy valós idejű, pontos és megismételhető spektrumot és topográfiát kapjon a mintákból átfogó magasságbeli variációkkal. Alkosson lenyűgöző 3D-s képeket egyenetlen, görbe vagy érdes felszínekről előzetes szkennelés szükségessége nélkül. Nézze meg a videót egy példáért.

Többet szeretne megtudni?

Helyi képviselőnk örömmel segít kérdései megválaszolásában.
Képviselőnkkel egy űrlapot kitöltve vagy e-mail útján léphet kapcsolatba.

Kapcsolat

Értesüljön a legújabb frissítésekről

Legyen naprakész a legfrissebb híreinkkel, webináriumainkkal, alkalmazási jegyzeteinkkel és termékbemutatóinkkal, amelyeket közvetlenül a postaládájába küldünk.

Feliratkozás

Letöltések: RA802 gyógyszerészeti analizátor

Specifikációk

Paraméter

Érték

Lézer hullámhossz

785 nm

Lézerteljesítmény: >150 mW a mintánál. Az innovatív StreamLine technológia nagyobb lézerteljesítményt tesz lehetővé a minta sérülése nélkül

Spektrumtartomány100 cm-1 – 3250 cm-1
Spektrális diszperzió2 cm-1 pixel-1
Minimális kép pixelméret1 µm
LátótérMakro ~21 mm × 16 mm (zoom opciókkal)
Mikro ~ 330 µm × 250 µm (zoom opciókkal)
FókuszálásMakro – Manuális vagy előzetesen meghatározott
Mikro – Automatikus (LiveTrack) vagy manuális
Adatgyűjtési sebességTöbb mint 1500 spektrum/s
Maximális mintaméret~ (110 mm × 90 mm × 25 mm) – 96 lyukú lemezt megtölt
Teljesítmény, feszültség100–240 VAC ± 10%, 50/60 Hz, 100 W maximum
Méretek720 mm (Sz) × 502 mm (Ma) × 535 mm (Mé)
Tömeg (a számítógép nélkül)54 kg
Lézerosztály1. osztályú lézertermék megfelel az IEC60825-1 szabványnak. CE jelölésű
SzoftverRenishaw WiRE szoftver CFR21 11. rész funkcionális adatbázissal, részecskestatisztikával és jelentési funkcióval
SzabványokBeépített referenciaszabványok és automatizált teljesítményértékelés
MinősítésTeljes IQ/OQ/PQ