Raman-spektroszkópia

A Renishaw elismerten az első számú gyártó a Raman-spektroszkópia terén. A vállalatnál több mint 100 kutató és mérnök dolgozik a teljesen testre szabható Raman-rendszerek gyártásán.

LiveTrack™: fókuszkövetési technológia

Az inVia Qontor készüléken rendelkezésre álló LiveTrack fókuszkövetés használatával könnyen tanulmányozhatók az egyenetlen, görbe vagy durva felületű minták is. A fókuszt a rendszer valós időben folyamatosan állandó helyzetben tartja az adatgyűjtés és a fehér fényű videó megtekintése közben.

Tudjon meg többet a LiveTrack-ről

Támogatás, képzés és további információk

Fogalmazzon meg bármilyen igényeket is a Raman-elemzéssel kapcsolatban, a Renishaw kutatókból és mérnökökből álló csapata készséggel áll a rendelkezésére szakértői tanácsadással, terméktámogatással, továbbá műszaki és alkalmazási segítségnyújtással.

Tegyen szert a legjobb Raman-spektroszkópiás megoldásra.

Maximális rugalmasságot és teljesítményt nyújtó rendszereinket ügyfeleink világszerte alkalmazzák, hogy értékes információkhoz jussanak a legkülönbözőbb alkalmazási területeken.

A Renishaw spektroszkópiai termékekkel foglalkozó részlege egy 1973-ban alapított globális vállalat része, amelynek alapját a kimagasló mérnöki szaktudás adja.

Racionális, tartós befektetés.

Ha a Renishaw termékei mellett dönt, biztos lehet abban, hogy nagyszerűen választott. Egyszerűen használható Raman-rendszere megismételhető és megbízható adatokat szolgáltat még nehezen feldolgozható minták esetében is. Tartóssága pedig egyedülálló.