Térbeli lézeres mérés

Csúcsminőségű lézerrendszerek és szenzorok nagy teljesítményű leképezéshez, vizsgálathoz, pozicionáláshoz és méréshez, szélsőséges körülmények között is.

A Renishaw nagy sebességű lézeres mérő- és vizsgálórendszereit olyan körülményekre terveztük, ahol kritikus fontosságú a sebesség, a pontosság és a biztonság.

Lézeres mérés szélsőséges környezetekben

Bányászati és fejtési feltérképezésre, hajóutak pásztázásáraszárazföldi elhelyezésű leképező alkalmazásokhoz és tengeri dinamikus pozicionáláshoz való lézerrendszereinket hosszú évek alatt, az adott terület szakértőivel szoros együttműködésben fejlesztettük, és megbízhatóságuk és egyszerű használatuk miatt széles körben elterjedtek.

A Merlin LIDAR szenzor alkalmazása megfizethető árú hidrográfiai felmérésekhez

Tekintse meg új Merlin animációnkat hogy megtudja, hogyan optimalizálhatja drasztikusan és alacsony költségek mellett saját termékeit és szolgáltatásait ez az egyedi, hajóra szerelt és tengeri kutatásra szánt LIDAR szenzor. Ennek eredményeként csökkenthető az az idő, amelyet a legénység és a hajó veszélyes területeken tölt, és felgyorsítható a projekt lefolyása.

Bányászati és fejtési vizsgálórendszerek

A Renishaw bányászati és fejtési ágazat számára kifejlesztett lézeres szkennelő készülékei igazi úttörők a lézeres technológiákban. Segítségükkel az üzemeltetők korábban elérhetetlen területeket mérhetnek fel, biztonságosan tervezhetik a jövőbeli projekteket és maximalizálhatják a termelést.

Jól ismert és széles körben használt rendszereink a Quarryman, a Boretrak, a C-ALS, a Void Scanner és a Dynascan.

Hajóra szerelt LIDAR tengerészeti vizsgálatokhoz

A Merlin a Renishaw vállalat új leképező terméke, amelyet kifejezetten a kutatóhajók meglévő hidrográfiai berendezésével történő együttműködésre terveztünk.

Segítségével a Merlin vízfelszín feletti LIDAR adatai a vízfelszín alatti szenzorokkal szinkronizálhatók, és ezzel pontos, 360°-os adatok nyerhetők a víz feletti és alatti környezetből párhuzamosan.

Pozicionálás nyíltvízi hajók számára

A Fanbeam több mint 20 éve piacvezetőnek számít tartóssága, szélsőséges körülmények között is kiváló teljesítménye miatt, valamint azért, mert a dinamikus pozicionálást végző operátorok (DPO-k) igazán egyszerűen kezelhetik.

Globális szervizközpontjaink átfogó hálózatában a Renishaw által képzett tapasztalt technikusok dolgoznak, emellett a legtöbb pótalkatrész és csereegység raktárról elérhető, hogy minél rövidebb legyen a leállás.

Lézerszenzorok rendszerintegrációhoz

OEM gyártók számára használható lézermoduljaink pulzált repülési idő technológiával működnek a távolság és a pozíció nagy pontosságú, kis és nagy távolságú meghatározásához.

A Renishaw szakértői rendszerintegrátorokkal együttműködve egyedi megoldásokat szállítanak a legkülönbözőbb szektorok számára. Lézermoduljainak széles körben használatosak közlekedési, biztonsági és katonai alkalmazásokban.