Méréstechnikai készülékek

A Renishaw moduláris befogóeszközök és szoftverek széles választékát kínálja koordináta-mérőgépekkel (CMM-ekkel), Equator™ idomszerekkel és optikai mérőrendszerekkel történő használatra.

Renishaw webáruház

Fedezze fel, milyen munkadarab-befogási megoldások találhatók a Renishaw webáruházában koordináta-mérőgépekhez, Equator™ idomszeres mérőrendszerhez, optikai és többérzékelős (multiszenzoros) gépekhez.

A Renishaw átfogó termékcsaládja egyaránt tartalmaz kifejezetten koordináta-mérőgépekhez, optikai mérőrendszerekhez és az Equator idomszeres mérő rendszerhez kifejlesztett moduláris befogóeszközöket.

A Renishaw rögzítőelemekkel gyorsan és nagyszerű ismétlési pontossággal alakítható ki a megfelelő befogási mód, használatuk ezáltal fokozza ellenőrzési műveletei hatékonyságát, ismétlőképességét és pontosságát:

  • Minden befogóeszköz speciális szerszám nélkül, kézzel húzható meg.
  • A mérőlapok furatait alfanumerikus jelöléssel látták el, így az egyes elrendezések gyorsan, pontosan dokumentálhatók és ismételhetők.

A széles termékcsalád révén ügyfeleink az M4-es, M6-os és M8-as menetű mérőlapok és befogóeszközök széles skálájából választhatnak. Rugalmasságának köszönhetően ez a sorozat minden munkadarabhoz teljes körű rögzítési megoldást kínál, függetlenül annak méretétől, alakjától vagy anyagától. 

A munkadarab-ellenőrző eszközök hatékonyságának további fokozása érdekében a Renishaw bemutatta a FixtureBuilder szoftvert, amely munkadarab-befogási konfigurációk létrehozására, dokumentálására és a gyártósoron kívüli programozás támogatására használható.

Moduláris befogóeszközök és szoftverek

Alkalmazási példákat bemutató képgaléria

További információk